KePS B-juniorit aloittavat toimintansa
17.2.2015 19.57 Uutiset / B-juniorit

Tänään tiistaina 17.2.2015 sai varmistuksen KePS B-juniorijoukkueen syntyminen ja pelaaminen ensikesän 2. divisioonassa.

KePS, PS Kemi ja KPT-85 ovat uudistaneet vuonna 1999 tehdyn perustamissopimuksen, siten että jatkossa KePS huolehtii juniorijoukkueista, PS Kemi keskittyy edustusjalkapalloon ja KPT-85 puolestaan ikämiespalloiluun. Tällä sopimuksella selkeytettiin asioita ja mahdollistetaan entistä paremmin pelaajanpolku pienestä nappulasta, nuorten joukkueiden kautta alueen edustusjoukkueeseen ja siitä vielä ikämiespalloiluun. Voidaankin puhua elinikäisestä jalkapallopolusta.

 

B-juniorit pelasivat viimekaudella vielä PS Kemi YJ nimellä. Tulevalla kaudella KePS B-juniorit taistelevat 2-divisioonassa noususta 1-divisioonaan. Joukkueen pelaajamateriaali on alkuvaiheessa vielä kapea mutta sitäkin innokkaampi ja motivoituneempi harjoittelemaan. Uudet pelaajat ovat tietenkin tervetulleita Hyvään Seuraan. Joukkueen ja pelaajien kehittyminen ei jää ainakaan valmennuksesta kiinni, sillä joukkuetta valmentaa Seppo "Selli" Hosio, Sepi Kauranen ja Jupe Ikäläinen. 


   
Lisää uutisia
B-juniorit
«  Heinäkuu   »
Kategoriat