Sitkeästi eteenpäin
28.8.2020 8.40 Uutiset / P17 KePS-03/04

Kepsin Vitosten ja B:n sitkeä jengi

KePS-05 ja KePS B ovat harjoitelleet koko kesän hyvällä sykkeellä yhdessä. Porukan koostumus on vähän vaihdellut, loukkaantumisia on ollut runsaasti, ja kausi on ollut erittäin vaihteleva ja haasteellinen. Tämä jengi on kuitenkin aivan mahtava. Jätkät tekevät työtä sitkeällä asenteella, ja katse on reippaasti tulevassa. Yhteishenki kantaa, vaikka pettymyksiäkin on kauden aikana riittänyt.

Treenit ovat koko kesän kulkeneet hyvin. Meininki on iloinen ja pirteä, ja syke on ollut hyvä. Peleissä on ollut vaihtelevampaa. Onneksi olemme saaneet kaksoisedustuksella pelaavista pojista ja kutosista apujoukkoja, että pelit on ylipäätään saatu pelattua. Lämmin kiitos kaikille pelaajille ja taustajoukoille venymisestä meidän tueksi!

Valmennuksessa ovat loppukauden huseeranneet vanhat tutut Salmisen Karra, Viirin Rike ja Häggin Jansku. Lisäksi tämän kauden piristyksenä on toiminut Koskelan Eemil, joka on tuonut nuorekasta tarmoa, intoa ja hyvää henkeä porukkaan.

Vielä on onneksi kautta jäljellä: syyskuussa on vielä muutama peli ja toivottavasti paljon aurinkoisia ja lämpimiä treenipäiviä. Syksyä kohti mennään siis hyvillä mielin, ja katseet ovat jo seuraavassa kaudessa, jolloin jatkamme yhdessä, yhtenä ja yhtenäisenä B-joukkueena.

Maria Hägg, jojo


   
Lisää uutisia
P17 KePS-03/04
«  Tammikuu   »
Kategoriat