KePS Akatemia pelaa miesten nelosta kaudella 2021
17.12.2020 10.13 Uutiset / KePS Miehet Akatemia U23

KePS Akatemia nousi neloseen. Nuorten paikallisten pelaajien kehitystyö sai hyvän alun.

Kuvassa KePS Akatemian historian ensimmäinen peli kesällä 2020, vastassa Puleward City Oulusta. 3-1 voitolla alkoi matka kohti nelosta.

KePS Akatemia nousi kaudelle 2021 miesten neloseen.

KePS Akatemian ensimmäinen kausi päättyi lopulta onnellisesti nousuun vaikka sarjassa tulikin hopeaa. Sarjan voitti ylivoimaisesti Ponpa Muhokselta. KePSin kausi oli kokonaisuudessaan yllättävänkin hyvä, lyhyestä kauteen vamistautumista huolimatta. Harjoitukset joukkueena pystyttiin aloittamaan vasta kesäkuun alussa koronan vuoksi. Pelit sujuivat alusta asti hyvin ja varsinkin kotipelit Sauvosaaren sametilla olivat hienoja tapahtumia. 6 peliä ja 6 voittoa maalierolla 31-2. Maukkaimpana päänahkana Derpyn 2-0 voitto FC Kemin futsal-liigapelaajista.

KePS Akatemian on tarkoitus olla nuorten pelaajien kehityspaikka kohti suurempia ja korkeampia sarjoja. Ajatuksena on että joukkue koostuu U23-ikäisistä pelaajista, lisättynä kokeneemmilla motivoituneilla pelaajilla, jotka voivat ammentaa kokemustaan nuorten kehittymiselle. Ensimmäisellä kaudella joukkueessa pelasi kaikkiaan 13 U23 pelaajaa, jota voidaan pitää hyvänä aloituksena tälle toiminnalle.

KePS Akatemia juhlii 2-0 maalia Derpyn loppuhetkillä. Nuorta lahjakkuutta ja vankkaa kokemusta samassa kuvassa.


Nelonen 2021, uudet pelaajat tervetulleita kehittymään

Tuleva kausi aloitellaan harjoittelun suhteen heti kun korona antaa mahdollisuuden. Harjoittelussa käytämme kaiken kekseliäisyytemme, koska salivuorot ovat kortilla ja Lappiahalliinkaan ei säännöllisiä vuoroja ole saatavilla. Viimekauden joukkue jatkaa valtaosin myös tulevalla kaudella. Muutama nuori pelaaja on koulun tai töiden vuoksi muuttanut paikkakunnalta toiselle ja heidän toivotaan jatkavan harrastusta paikkakunnallaan.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan ja kehittymään jalkapalloilijana, niin ole yhteydessä allekirjoittaneeseen. Muutamia uusia pelaajia on jo ilmoittaunut, mutta vielä mahtuu mukaan.

Myös organisaatio tarvii vahvistusta, tule mukaan - KePS on Hyvää Seuraa

Tulevan kauden tavoite on myös vahvistaa joukkueen organisaatiota. KePS Akatemia tarvii tulevaisuudessa myös taustoille sitoutuneita henkilöitä, jotta voimme rakentaa tätä toimintaa laadukkaammaksi. Muutamia henkilöitä olemme saaneet tiimiin mukaan, mutta edelleen innokkaita ja kehittymishaluisia tekijöitä tarvitaan niin valmennustiimiin kuin muihinkin tehtäviin (mm. ottelutapahtumat, markkinointi). Jos olet sellainen KePS-sydämellä varustettu toimija, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kehittämään toimintaamme alueen nuorten jalkapalloilijoiden hyväksi.


Terveisin

Esa Savolainen, KePS Akatemian vastuuvalmentaja

p. 040-7477156, esa.savolainen@keps.fi


   
Lisää uutisia
KePS Miehet Akatemia U23
«  Heinäkuu   »
Kategoriat