Lapsi-vanhempi kerho starttaa syyskuussa!
29.8.2019 11.29 Uutiset / Pääsivusto

Syksyn kerhoon ilmoittautuminen on nyt auki!

LAPSI-VANHEMPIKERHO 2013, 2014 ja 2015 SYNTYNEILLE!!

Kemin palloseuran järjestämä lapsi - vanhempi pallokerho on tarkoitettu perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen kerran viikossa tapahtuvaksi yhteiseksi liikuntahetkeksi. Kerhossa tutustutaan ohjattuun liikuntaan yhdessä vanhemman kanssa. Kerhossa leikit ovat suunniteltu lapsen ikävaiheeseen sopivaksi ja niin lapsi saa onnistumisen tunteita. Pallo on aina hyvä lelu, koska se innostaa lasta leikkimään ja kehittää lapsen motoriikkaa.

Lapsi-vanhempi kerhossa leikitään myöskin erilaisia liikunnallisia leikkejä ilman palloa ja harjoitellaan yhdessä toimimisen taitoja muiden lasten kanssa. Pallokerhon tavoitteena on tarjota lapsille liikunnallisia elämyksiä ja myönteisiä kokemuksia. Kerhossa lapset saavat myöskin yhteisen hetken vanhemman kanssa ja kerhossa opitut taidot innostavat lasta leikkimään myös kotioloissa.

Lapsi-vanhempi kerhon syyskausi alkaa 27.9.2019 klo 17:00 - 17:50 Sauvosaaren koululla. Kerho on suunnattu 2013 - 2015 syntyneille ja kerhossa toimitaan yhdessä vanhemman kanssa. Nuoremmat huomioidaan tapauskohtaisesti.

Lapsi-vanhempi kerhon syyskauden hinta on 50 €, hinta sisältää ohjauksen (9 kertaa, syysloma 18.10.2019 kerho lomailee), vakuutuksen, lisenssin. Vanhemmat ovat mukana maksutta.

Ohjaajina kerhossa toimii Johanna Nordblom.

Lapsi-vanhempi kerhossa:

*Tutustutaan ohjattuun liikuntaan turvallisesti yhdessä oman vanhemman kanssa Lapsi-vanhempi kerhossa:

*Vanhemman tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja pallonkäsittelyä

*Kerhossa opitut taidot innostavat liikkumaan kotioloissa

*Saadaan innostava yhteinen hetki lapsen kanssa, jossa tekemisen keksii kerhon ohjaaja

Ilmoittautumaan pääset täältä:

Ilmoittautumiset:

http://keps.fi/lomake/367/lapsi-vanhempi-kerho-syksy-2019

tai

nappulavastaava@keps.fi

Täyttäkää lomake tarkasti. Lapsen tietoihin ei tarvitse täyttää puhelinnumeroa eikä sähköpostia, vaan ne täytetään huoltajan lomakkeeseen.

Jos ilmoittaudut sähköpostilla, ilmoita lapsesi nimi, yhteystiedot ja syntymäaika (ei loppuosaa), sekä vanhemman/vanhempien tiedot.

HUOM! Liikuntakerhon maksu tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kerhokertaa. Maksu voidaan palauttaa, mikäli lapsi ei viihdy ryhmässä ja peruutus tehdään kirjallisesti ennen kolmatta kertaa osoitteessa nappulavastaava@keps.fi

Kerhomaksun 50€ voit suorittaa seuran tilille:

Tilinumero: FI18 5131 0020 1625 00

Vastaanottaja: Kemin Palloseura ry

Viestikenttään: Lapsen nimi, lapsi - vanhempi kerho

Lisätietoa nappulavastaava@keps.fi tai 0407441367 (arkisin 10-14)


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Heinäkuu   »
Kategoriat