Lapsi-vanhempi kerho tulee taas!
6.1.2020 19.15 Uutiset / Pääsivusto

Kevätkausi starttaa 21.2.2020

LAPSI-VANHEMPIKERHO 2013, 2014 ja 2015 SYNTYNEILLE!!

Kemin palloseuran järjestämä lapsi - vanhempi pallokerho on tarkoitettu perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen kerran viikossa tapahtuvaksi yhteiseksi liikuntahetkeksi. Kerhossa tutustutaan ohjattuun liikuntaan yhdessä vanhemman kanssa. Kerhossa leikit ovat suunniteltu lapsen ikävaiheeseen sopivaksi ja niin lapsi saa onnistumisen tunteita. Pallo on aina hyvä lelu, koska se innostaa lasta leikkimään ja kehittää lapsen motoriikkaa.

Lapsi-vanhempi kerhossa leikitään myöskin erilaisia liikunnallisia leikkejä ilman palloa ja harjoitellaan yhdessä toimimisen taitoja muiden lasten kanssa. Pallokerhon tavoitteena on tarjota lapsille liikunnallisia elämyksiä ja myönteisiä kokemuksia. Kerhossa lapset saavat myöskin yhteisen hetken vanhemman kanssa ja kerhossa opitut taidot innostavat lasta leikkimään myös kotioloissa.

Lapsi-vanhempi kerhon kevätkausi alkaa perjantaina 21.2.2020 klo 17:00 - 17:50 Sauvosaaren koululla. Kerho jatkuu aina 29.5.2020 asti. Kerho on suunnattu 2013 - 2015 syntyneille ja kerhossa toimitaan yhdessä vanhemman kanssa. Nuoremmat huomioidaan tapauskohtaisesti.

Lapsi-vanhempi kerhon syyskauden hinta on 40, hinta sisältää ohjauksen (12 kertaa, hiihtoloma, pääsiäinen sekä vappu kerho lomailee, josta kerhon vetäjä ilmoittaa aina varmistuksen), vakuutuksen, lisenssin. Vanhemmat ovat mukana maksutta. Kerhon minimi osallistujamäärä on 7.

Ohjaajina kerhossa toimii Johanna Nordblom.

Lapsi-vanhempi kerhossa:

*Tutustutaan ohjattuun liikuntaan turvallisesti yhdessä oman vanhemman kanssa Lapsi-vanhempi kerhossa:

*Vanhemman tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja pallonkäsittelyä

*Kerhossa opitut taidot innostavat liikkumaan kotioloissa

*Saadaan innostava yhteinen hetki lapsen kanssa, jossa tekemisen keksii kerhon ohjaaja

Ilmoittautumaan pääset täältä:

Ilmoittautumiset:

http://www.keps.fi/lomake/1339/lapsi-vanhempi-kerho-kevat-2020

tai

nappulavastaava@keps.fi

Täyttäkää lomake tarkasti. Lapsen tietoihin ei tarvitse täyttää puhelinnumeroa eikä sähköpostia, vaan ne täytetään huoltajan lomakkeeseen.

Jos ilmoittaudut sähköpostilla, ilmoita lapsesi nimi, yhteystiedot ja syntymäaika (ei loppuosaa), sekä vanhemman/vanhempien tiedot.

HUOM! Liikuntakerhon maksu tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kerhokertaa. Maksu voidaan palauttaa, mikäli lapsi ei viihdy ryhmässä ja peruutus tehdään kirjallisesti ennen kolmatta kertaa osoitteessa nappulavastaava@keps.fi

Kerhomaksun 40€ voit suorittaa seuran tilille:

Tilinumero: FI18 5131 0020 1625 00

Vastaanottaja: Kemin Palloseura ry

Viestikenttään: Lapsen nimi, lapsi - vanhempi kerho

Lisätietoa nappulavastaava@keps.fi tai viestitse 040 7441367


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Kesäkuu   »
Kategoriat