KePS palasi voitokkaasti Sauvosaaren sametille
23.7.2020 13.09 Uutiset / KePS Akatemia

Kemin Palloseuran edustusjoukkue palasi reilun 20 vuoden tauon jälkeen Sauvosaaren sametille. Saukin kotitaika on edelleen olemassa... Sarjan ennakkosuosikki Paka Kuusamosta poistui 3-0 tappio niskassaan kotimatkalla.

Aurinkoisella Saukin takanurmella pelattiin historiallinen matsi 19.7. kun Kemin Palloseura Akatemia pelasi vitosen ensimmäisen kotiottelun kaudella 2020. Vastassa oli sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Pallokarhut Kuusamosta.

Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen komennossa ja muutamasta maukkaasta maalipaikasta huolimatta puoliajalle siirryttiin 0-0- tasatilanteessa. Toinen puoliaika jatkui isäntien selvällä hallinnalla. 51 minuutilla Teemu Kvist laittoi "isolla pinnalla" Sami Turusen kaukolaukauksen reboundista hienon ja helpottavan 1-0 maalin. Vain muutama minuutti edellisestä ja maaliverkko heilui jälleen. Tälläkertaa millenium-pojat näyttivät osaamistaan kun Sami Turusen, Jesse Oinaan sekä Eemil Koskelan hienon seinäpelaamisen jälkeen Eemil sijoitti varmasti 2-0. Ottelu jatkui loppuun vieläkin selkeämmin KePSin hallinnassa mutta vain yksi lisämaali nähtiin. 3-0 päätöslukemat sijoitti rankkarista Toni "TT" Tammela.

KePS Akatemian alkukausi on ollut hieno. Kolmesta ottelusta 6 pistettä. Pisteitä enemmän mieltä lämmittää se että pelaajia olemme saaneet paljon mukaan ja lisää tulee vieläkin. Tällä hetkellä ringissä on 25 omaa pelaajaa ja lisäksi käytössä on b-junnuja sekä KCFC:n pelaajia. Pelaajat ovat myöskin olleet sitoutuneita tähän juttuun ja pelkkä höntsäily ei riitä heille. Kaikki ovat valmiita tekemään töitä oman kehittymisen ja joukkueena pärjäämisen eteen. Joukkueen ikärakenne ei vielä ole aivan Akatemia-joukkueen näköinen, mutta Paka-pelissäkin oli 6 pelaajaa U20 ikäisiä...vastaavasti kokemustakin tarvitaan nuorten tueksi..

Seuraava kotimatsi on jo la 25.7. klo 15.00 Sauvosaressa ja vastaan tulee Kolarin Kontio. Tule kannustamaan KePS voittoon. Ottelussa toimii kanttiini ja sisäänpääsymaksu on vapaaehtoinen.

Terveisin

Esa Savolainen


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Tammikuu   »
Kategoriat