Jarkko Seppälä KePS naisten U23-joukkueen päävalmentajaksi
11.12.2020 15.32 Uutiset / Pääsivusto

Jarkko Seppälästä vastuuvalmentaja KePS naisten U23-joukkueelle.

RoPS yhteistyö polkaistiin käyntiin tyttö- ja naisjalkapallossa. Kuvassa myös Juho Luukkonen RoPS.

Jarkko Seppälä valmentajaksi KePSin naisten U23-joukkueelle

Pitkänlinjan kemiläinen valmentaja Jarkko "Jake" Seppälä aloittaa Kemin Palloseuran naisten U23-joukkueen vastuuvalmentajana. Aiemmin Jake on valmentanut mm. MeLUn edustusjoukkuetta ja B-tyttöjä liigassa sekä PS Kemin miesten joukkuetta kakkosessa. Viimekaudella Jake valmensi MeLUn C-tyttöjen joukkuetta.

"Halusin uusia haasteita ja KePS tarjosi sellaisen mielenkiintoisen mahdollisuuden johon oli helppo tarttua", Jake toteaa. Lisäksi yhteistyö RoPSin kanssa tarjoaa kaikille pelaajillemme hyvän pelaajanpolun ja yksilöille mahdollisuuksia päästä urallaan eteenpäin. Tämä motivoi myös valmentajaa.

Harjoittelu alkaa heti alle 18-vuotiaiden osalta ja täysi-ikäiset pääsevät mukaan, kun alueen korona-rajoitukset antavat siihen mahdollisuuden. Joukkueeseen on tällähetkellä ilmoittautunut noin 15 pelaajaa ja lisää mahtuu. Kaikki kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä Jarkko Seppälään p. 040-8435603.

Yhteistyötä RoPSin kanssa tyttö- ja naisjalkapallossa

Kemin Palloseura ja Rovaniemen Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen tyttö- ja naisjalkapallon osalta. Tämä yhteistyö mahdollistaa KePSin tyttö- ja naispelaajien liikkumisen seurojen välillä, jolloin yksilönkehityksen kannalta löydetään parhaat mahdolliset ratkaisut. Alkuvaiheessa yhteistyö koskettaa U18 ikäisiä pelaajia yhteistyöseurasopimuksen kautta sekä 06- ja 07- syntyneiden osalta yj-sopimuksella.

Toivommekin tämän yhteistyön tuovan ison lisän molempien seurojen toimintaan. KePSissä yksilön kehittymisen kannalta yhteistyöllä on suuret mahdollisuudet. Lahjakkaat nuoret voivat käydä hakemassa ikäluokkansa kovatasoisia pelejä ja treenejä Rovaniemeltä. Myös valmennuksen yhteistyöstä ja valmennuskoulutuksesta saamme apuja. Juho Luukkonen mainitsee, että RoPSille yhteistyö on tärkeää, koska pelaajamäärät eivät ole Rovaniemelläkään kovin suuret. Win win-tilanteessa ollaan.

Tyttö- ja naispelaajat tervetuloa, -KePS on Hyvää Seuraa-
   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Lokakuu   »
Kategoriat