KePS Lapsi-vanhempikerho alkaa!
25.9.2021 21.41 Uutiset / Pääsivusto

KePS Lapsi-vanhempikerho alkaa 16.10!

KePS lapsi-vanhempi kerho tulee taas!

Kemin palloseuran järjestämä lapsi-vanhempi kerho on tarkoitettu perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen kerran viikossa tapahtuvaksi yhteiseksi liikunta hetkeksi.

Kerhossa tutustutaan ohjattuun liikuntaan yhdessä vanhemman kanssa. Tunneilla touhutaan pallon kanssa erilaisia liikunnallisia leikkejä, jossa lapsi pääsee tutustumaan palloon. Harjoittelemme pallon käsittelyä yhdessä vanhemman kanssa erilaisilla tavoilla mm. heitoilla, potkuilla, syöttö- ja kiinniotto harjoitteilla. Kerhossa leikit ovat suunniteltu lapsen ikävaiheeseen sopivaksi, jotta lapsi saa onnistumisen tunteita. Pallo on aina hyvä lelu, koska se innostaa lasta leikkimään ja kehittää lapsen motoriikkaa. Lapsi-vanhempi kerhossa leikitään myöskin erilaisia liikunnallisia leikkejä ilman palloa ja harjoitellaan yhdessä toimimisen taitoja muiden lasten kanssa. Pallokerhon tavoitteena on tarjota lapsille liikunnallisia elämyksiä ja myönteisiä kokemuksia liikunnasta. Kerhossa lapset saavat myöskin yhteisen hetken vanhemman kanssa ja kerhossa opitut taidot innostavat lasta leikkimään myös kotioloissa.

Lapsi-vanhempi kerho alkaa 16.10 klo 10.30 (ei 23.10, 6.11) 5 kertaa syksyllä, 5 kertaa keväällä. Kevätkausi käynnistyy 15.1.2022.

Kerho on suunnattu 2016–2018 syntyneille ja kerhossa toimitaan yhdessä vanhemman kanssa.

Lapsi-vanhempi kerhon hinta on 65 €, hinta sisältää 10 harjoistuskertaa, ohjauksen, vakuutuksen, lisenssin ja kerho paidan. Vanhemmat ovat mukana maksutta.

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN LAPSI-VANHEMPIKERHOON!

Lisätietoja ja sähköposti-ilmoittautumiset: aleksi.raiha@hotmail.com tai 0405855194

?Jos ilmoittaudut sähköpostilla, ilmoita lapsesi nimi, yhteystiedot, paidan koko ja syntymäaika.

Tervetuloa,

Heidi Lassuri, liikunnanohjaaja


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Toukokuu   »
Kategoriat