Toimijaksi KePSiin!
10.10.2022 10.13 Uutiset / Pääsivusto

Kemin Palloseura hakee toimijoita mukaan jalkapalloon.

Toimijaksi KePSiin!

Toiminnan kasvaessa Kemin Palloseura hakee uusia toimijoita mahdollistamaan lasten ja nuorten liikkumista!

Kiinnostaako sinua tai tiedätkö jonkun, kenellä on halua lähteä mukaan tekemään arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa? Kiinnostaisiko valmentaminen, apuvalmentaminen joukkueessa tai lasten ohjaaminen kerhoissa? Entä joukkueenjohtaminen tai huoltojoukoissa toimiminen? Opiskelujen ohessa lisätienestien ansaitseminen ja kokemuksen kartuttaminen? Tai tavoitteellisempi valmentaminen?

Kemin Palloseuralla on yli 300 eri-ikäistä osallistujaa viikoittaisissa toiminnoissaan. Pienimmät pallon kanssa touhuajat ovat kolmen, ja vanhimmat pelaajat ovat jo täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Ja tuohon väliin mahtuu paljon erilaisia ryhmiä ja joukkueita, joihin haemme toimijoita. Olet sitten valmennuksesta kiinnostunut entinen pelimies ja muuten lasten kanssa toimeen tuleva ja jalkapallosta ja liikunnasta kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Mikäli olet kiinnostunut sitten tavoitteellisten ryhmien valmennukseen osallistumisesta, pienten lasten, tai harrasteryhmien toiminnasta tai muusta seura- joukkuetoiminnasta, niin ota yhteyttä.

KePS junioripäällikkö Kimmo Hyöppinen kimmohyoppinen@hotmail.com tai 0442865182.


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat